Filtsning af hus i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn

Skal din facade have et nyt look og har du overvejet filtsning af hus eller pudsning?

Så kan vi hos Murerfirmaet MS hjælpe dig. Vi har over 15 års erfaring i branchen, hvilket gør os til det optimale valg, hvis du ønsker et veludført stykke arbejde i led med filtsning af hus og pudsning. Vi står altid klar til at levere et stykke håndværk af høj kvalitet.

Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn med filtsning af deres hus, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Hvordan foregår filtsning af hus?

Når der udføres filtsning af hus, så foregår det ved, at det blive trukket et tyndt lag filts hen over den eksisterende facade. Dette kan f.eks. være på en pudset facade eller på mursten.

Når overfladen er blevet tør, så køres filtsen sammen ved hjælp af et filtsebræt eller med en svamp. Dette er med til at give facaden et flot og moderne look, som er meget populært i dag.

Fordele ved filtsning af hus

Udover at man ved hjælp af filtsning af hus opnår et smukt udseende, så er der også andre fordele forbundet ved denne type arbejde. Når man får udført denne type arbejde, så vil man opleve af flitsningen er med til at danne et godt fundament og en god bund for en eventuel efterfølgende overfladebehandling. 

Tilmed er filsningen også med til at danne en form for beskyttelse af facaden. Dette kan beskytte mod både vind og vejr og sågar murbier.

Få din ejendomsværdi til at stige med pudsning

Der kan være flere grunde til at få en korrekt pudsning af facaden. Det kan enten være fordi stenene er meget slidte eller skaller af. En stor fordel ved pudsning er at du får en facade der er helt ny. Det gør meget ved helhedsindtrykket på huset. Vi udfører også puds arbejde indendørs.

Lad os stå for din pudsning eller filtsning opgave

Hos Murerfirmaet MS tilbyder vi dig et samarbejde, der står inde for deres leverance. Vores kunde sætter dagsordenen for arbejdet. Vi tilbyder blandt andet samarbejde til fordelagtige priser af høj kvalitet.

Vi tror på at en god relation til kunden giver det bedste resultat. Derfor gør vi os meget umage med at lytte til kundens behov og tager glad imod feedback, så vi til hver en tid kan optimere vores indsats.

Kontakt os og få et god tilbud på pudsning og filtsning af hus

Hvad end du har brug for råd eller vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på pudsning eller filtsning af hus, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på tlf. 22 76 79 13 eller sende en mail til kontakt@murer-ms.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave. Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!