Omfugning af murværk i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn

Står du og mangler en dygtig murer til at stå for omfugning af murværk?

Så tøv ikke med at kontakt os hos Murerfirmaet MS. Vi har over 15 års erfaring i branchen, hvilket gør os til det optimale valg, hvis du ønsker et veludført stykke arbejde i led med omfugning af murværk. Vi står altid klar til at levere et stykke håndværk af høj kvalitet.

Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn med omfugning af deres murværk, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Med omfugning af murværk kan du spare på energien

Når man vælger at få lavet omfugning af murværk, er det en god måde at energioptimere sit hus på. Hvis fugerne på huset er slidte, kan det betyde at murværket ikke længere et isoleret godt nok imod kulde og andet. 

Dette resulterer i at kulden trænger ind i dit hus, hvilket kan betyde at ens varmeregning stiger og det kan i sidste ende bliver en dyr fornøjelse, hvis det ikke bliver gjort noget ved det.

Med en omfugning forebygger du eventuelle skader

Omfugning af murværk er en god investering, da det kan spare dig for både gene og unødige udgifter. Fugerne på dit murværk er med til at give facaden et smukt helhedsindtryk. Det er dog også vigtigt, at fugerne er stærke og i god stand, så hele murværket er både holdbart og solidt. 

Hvis dine gamle fuger har huller eller anden slitage kan det nemt udvikle sig til langt større skader, og din bolig vil derfor være dårligere isoleret. Når du får lavet en omfugning af murværket, vil du forebygge eventuelle fugt- og vandskader. Når fugerne er blevet tætte igen, kan der nemlig ikke længere trænge vand og fugt ind.

Lad de professionelle om at lave omfugning af murværk

Omfugning af murværk er ikke en opgave, der kan løses af alle. Det kræver den rigtige knowhow og erfaring. Hos Murerfirmaet MS har vi som nævnt over 15 års erfaring i branchen, og vi kan derfor garantere, at arbejdet er af højeste kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud omfugning af murværk

Hvad end du har brug for råd eller vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på omfugning af murværk, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på tlf. 22 76 79 13 eller sende en mail til kontakt@murer-ms.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave. Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!