Nyt badeværelse efter din smag

Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset. Det er på badeværelset, at du starter og afslutter dagen. Når du træder ind ad døren på dit nye badeværelse, skal begejstringen være markant og komforten skal være i top.

Med over 15 år i branchen har vi prøvet lidt af hvert og af den grund er vi det optimale valg for dig i Valby og omegn. Uanset opgavens omfang og størrelse, er vores tilgang til arbejdet altid høj kvalitet og fokus på kundens ønsker.

Vi stræber altid efter komplet tilfredshed, og vi lægger os i selen for at levere et nyt badeværelse lige efter din personlige smag.

Kontakt os og hør mere

Forventninger til renovering af badeværelse

Før vi begynder arbejdet er det en god idé at overveje hvad problemet er med det nuværende badeværelse og hvad man ønsker at opnå med en renovering. Er det gamle badeværelse faldefærdigt og ubrugeligt? Så kan du være nødt til at skifte alt ud.

Har du derimod nogle aspekter du kan beholde kan du spare nogle penge og stadig opnå et flot resultat. Badeværelset indeholder nemlig så mange forskellige ting at det kan blive en dyr affære hvis alt skal skiftes ud. Det kommer dog an på hvad dit endelige mål er.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Opgavens omfang og valg af materialer har meget at sige når det kommer til den endelige pris for renoveringen af dit badeværelse. Derfor tager vi gerne en samtale med kunden om forventninger og ønsker med hensyn til projektet så vi kan få en bedre fornemmelse for projektets omfang og dermed give et bedre estimat på en fornuftig pris.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Renovering af badeværelse kan være en overvældende proces. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning til dig der har brug for det. Skal vi stå for arbejdet på dit badeværelse er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 76 79 13. Du kan også skrive til os via e-mail kontakt@murer-ms.dk. eller vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.