Nyt badeværelse efter din smag

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset. Det er på badeværelset, at du starter og afslutter dagen. Når du træder ind ad døren på dit nye badeværelse, skal begejstringen være markant og komforten skal være i top.

Med over 15 år i branchen har vi prøvet lidt af hvert og af den grund er vi det optimale valg for dig i Valby og omegn. Uanset opgavens omfang og størrelse, er vores tilgang til arbejdet altid høj kvalitet og fokus på kundens ønsker.

Vi stræber altid efter komplet tilfredshed, og vi lægger os i selen for at levere et nyt badeværelse lige efter din personlige smag.

Kontakt os og hør mere

Forventninger til renovering af badeværelse

Før vi begynder arbejdet er det en god idé at overveje hvad problemet er med det nuværende badeværelse og hvad man ønsker at opnå med en renovering. Er det gamle badeværelse faldefærdigt og ubrugeligt? Så kan du være nødt til at skifte alt ud.

Har du derimod nogle aspekter du kan beholde kan du spare nogle penge og stadig opnå et flot resultat. Badeværelset indeholder nemlig så mange forskellige ting at det kan blive en dyr affære hvis alt skal skiftes ud. Det kommer dog an på hvad dit endelige mål er.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Når det kommer til renovering af dit badeværelse, er omfanget af opgaven og valget af materialer af afgørende betydning for den endelige pris. Vi sætter derfor stor værdi i at indlede en grundig samtale med dig som kunde for at afklare dine forventninger og ønsker i forhold til projektet.

Ved at lytte til dine behov kan vi få en bedre fornemmelse af, hvor omfattende renoveringen skal være og dermed give et mere nøjagtigt estimat på en fornuftig pris. Under vores samtale vil vi gerne diskutere dine præferencer og krav til materialer, design og funktioner i dit nye badeværelse.

Vi vil også tage højde for eventuelle tekniske begrænsninger eller specielle ønsker, du måtte have. Ved at få alle disse detaljer på plads kan vi sikre, at vores renoveringsprojekt opfylder dine forventninger og skaber et badeværelse, der både er æstetisk tiltalende og funktionelt.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Renovering af badeværelse kan være en overvældende proces. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning til dig der har brug for det. Skal vi stå for arbejdet på dit badeværelse er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 76 79 13. Du kan også skrive til os via e-mail kontakt@murer-ms.dk. eller vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.