Lægning af fliser og klinker i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn

Søger du en kvalitetsbevidst murer til at stå for lægning af fliser og klinker?

Så kontakt Murerfirmaet MS. Vi har over 15 års erfaring i branchen, hvilket gør os til det optimale valg, hvis du ønsker et veludført stykke arbejde. Vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Hvidovre, Rødovre og Valby omegn med lægning af klinker og fliser. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Få din ejendomsværdi til at stige

Der findes mange gode grunde til, at man bør få lavet lægning af fliser og klinker. Lægning af fliser og klinker er meget brugbart, hvis ens køkken trænger til en modernisering, eller hvis man skal have renoveret flader i sin gang eller kælder. Vi laver lægning af fliser og klinker overalt i huset.

Det er derfor op til dig som kunde, hvor vi skal lægge dine klinker eller fliser.  Hos Murerfirmaet MS udfører vi alle opgaver i led med lægning af fliser og klinker. Dette gælder både store og små opgaver, og både indendørs og udendørs.

Lægning af klinker og fliser på badeværelset

Hvis du f.eks. skal have lagt nye fliser eller klinker på dit gamle badeværelse eller i led med etablering af et nyt badeværelse, så sørger vi selvfølgelig for at vådrumssikre rummet, så det lever op til krævende for vådrum. Dette er din garanti for, at rummet efter endt arbejde, er vådrumssikret korrekt og forsvarligt.

Lad os stå for lægning af fliser og klinker

Hos Murerfirmaet MS tilbyder vi dig et samarbejde, der står inde for deres leverance. Hos og er det vores kunder der sætter dagsordenen for arbejdet. Vi tilbyder blandt andet samarbejde til fordelagtige priser af høj kvalitet.

Vi tror på at en god relation til kunden giver det bedste resultat. Derfor gør vi os meget umage med at lytte til kundens behov og tager glad imod feedback, så vi til hver en tid kan optimere vores indsats.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lægning af klinker og fliser

Hvad end du har brug for råd eller vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på lægning af klinker og fliser, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på tlf. 22 76 79 13 eller sende en mail til kontakt@murer-ms.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave. Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!